06 - 14 11 45 11 inge@firmategenwind.nl

Anderen over Firma Tegenwind…

Referenties

Vantevoren had ik weinig hoop maar achteraf had ik me geen beter traject kunnen wensen. Ik heb gemerkt dat je in gesprekken soms provoceert en prikjes uitdeelt, hierdoor werden emoties meer zichtbaar en kwam het echte probleem op tafel. Je hebt me geholpen om stil te staan bij mijn eigen emoties en voor mij helder te krijgen wat voor míj belangrijk was. Hierdoor hebben we gezamenlijk dingen naar elkaar toe uitgesproken en konden ook de juridische zaken later zonder problemen afgehandeld worden.

Maarten, huisarts

Het is plezierig samenwerken met Inge. Vanuit een open en vakbekwame houding gaat Inge in gesprek met een ieder. Zij heeft in mijn district verschillende teamleidingen van politieteams gecoacht. Inge heeft niet snel een waardeoordeel over anderen. Tegelijkertijd doorgrondt ze mensen snel en met name hoe mensen met elkaar samenwerken. Hier gaat zij actief mee aan de slag. Zij neemt niet over maar stelt vragen en zet mensen aan het denken over hun gedrag en het effect hiervan op anderen. Dit doet zij zowel individueel als in een groep. Hierdoor wordt de effectiviteit van de individu verhoogd hetgeen bijdraagt aan verhoging van de effectiviteit van het collectief. Voor mij als districtschef is Inge een fijne sparringpartner die niet bang is om me te spiegelen!

José, districtschef Politie

In mijn beleving heeft Inge structuren/patronen heel snel door en ziet ze zaken scherp. Ze is daarbij in staat om onomwonden te zeggen wat ze ziet en voelt en daarover het gesprek te voeren. Dit heeft binnen ons team een aantal dingen helder gemaakt en in beweging gezet. Inmiddels zijn we weer volop in ontwikkeling.

Michel, leidinggevende non-profit

Vooraf was ik gewaarschuwd dat je geen zoete broodjes bakt. Dat klopt wat mij betreft. Je bent erg direct, duidelijk en niet bang om dingen te benoemen. Dit vond ik soms confronterend en vooral erg prettig om dat het mij bewuster heeft gemaakt van mijn manier van communiceren en het effect dat dit kan hebben op anderen.

Feike, projectleider

Zullen we kennismaken?

Firma Tegenwind

Inge Morrenhof
06 - 14 11 45 11
inge@firmategenwind.nl
Voeg me toe op linkedin